Liv i balance

Liv i Balance med Lisa Maria

Med Lisa Maria

Behandling / Massage / Terapi

Klassisk (fysiurgisk) massage

En behandling individuelt tilpasset dig, der døjer med smerter / spændinger i kroppen. En dybdegående massage, som fremmer kroppens egen naturlige helingsprocesser, hvilket hjælper kroppen til at slippe spændinger og fremme flow i kroppen, såvel fysisk som energimæssigt. Jeg bruger forskellige massagegreb / strøg, som kan variere fra blidt til mere dybdegående alt efter dit behov. 


Stressless behandling og massage

En blid helkropsbehandling inkl. ansigts- og hovedbundsmassage for dig, som ønsker dyb afspænding af hele kroppen, ro i sindet og fornyet energi. En avanceret, bevidst og blid form for behandling, der tager udgangspunkt i kinesisk meridianlære. Der arbejdes med lange strøg og nænsomme greb på udvalgte akupunkturpunkter, som virker afstressende, udrensende og afbalancerende.

  • Reducerer udskillelsen af stresshormoner (reducerer stress / angst)
  • Støtter kroppens egen selvhelbredende evne
  • Skaber flow i kroppens energibaner (meridianbaner)
  • Styrker kredsløb og immunsystem
  • Øger cirkulation af lymfevæske og er udrensende 
  • Frigiver spændinger, skaber indre ro og giver fornyet energi

Stressless massage terapi er udviklet af akupunktør Lone Klingenberg Bornemann. 


Kropsterapeutisk behandling og massage

Jeg tror på, at krop og sind hænger sammen og kroppen husker alt hvad vi oplever, godt og dårligt. Derfor kombineres behandlingen altid med en kort samtale, så du får et indblik i, hvordan krop og psyke hænger sammen og påvirker hinanden.

I en kropsterapeutisk behandling går vi derfor et lag dybere og kigger nærmere på, hvad der er årsag bag de ubalancer du oplever. Ubalancer kan fx være stress / maveproblemer / muskelspændinger / smerter osv.

Jeg arbejder intuitivt og ud fra de behandlingsteknikker, de kompetencer, den erfaring jeg har og skaber jeg præcis den behandling du har brug for. 


Metasundhedsterapi

Metasundhed er en analysemodel som kan forklare evt. følelsesmæssige årsager til sygdom og fysiske symptomer.

Med fokus på det hele menneske - en holistisk tilgang - kan man ved hjælp af denne model identificere de eventuelle årsager, som kan ligge bag de fysiske symptomer / sygdomme.

Disse symptomer / reaktioner opstår pga. chok / traumer. Det vil sige situationer, hvor vores urinstinkt “kamp-flugt-frys” har været aktiveret og hvor vi bagefter ikke får "rystet" situationen af os - som fx. dyrene på savannen gør det efter et angreb fx. fra en løve.


En sådan situation indeholder følgende elementer for at skabe et chok/traume:

U - Uventet (en pludselig opstået situation, som trigger “kamp-flugt-frys-reaktionen”)

D - Dramatisk (personen oplever situationen som dramatisk/voldsom. Vigtigt er, at det er personens egen subjektive oplevelse af situationen, som aktiverer vores eventuelle reaktioner. Derfor kan folk reagere meget forskelligt, hvis de fx overværer et trafikuheld - den ene “fryser” og kan ikke handle, hvor den anden straks går i gang med at hjælpe)

I - Isolerende (personen føler sig helt alene i verden på det tidspunkt, har ingen at dele oplevelsen med og efterfølgende kan det måske også være svært at dele med andre)

N - Nul strategi (Ingen udvej / afmagt / ingen mulighed for at handle / fastlåst)


Metasundhedsterapi kan, som nævnt, hjælpe os med at finde årsagerne til disse chok/ traumer. Ved hjælp af forskellige teknikker, er det muligt at hjælpe kroppen med at låse op for det “frosne” øjeblik. Dermed skabes en ny virkelighed, hvor kroppen ikke længere har en uhensigtsmæssig overreaktion på noget, som reelt ikke er farligt. På den måde kan hele dit system ligeså stille finde tilbage i balance og ro, som er den naturlige tilstand for krop og sind. Læs mere hos MetasundhedDanmark her. 

Massage

Det siger mine kunder

Jeg føler mig SÅ tryg i Lisas hænder. Hun er dygtig, empatisk og man føler sig set og mødt. Hun hjælper på vej, er støttende og nærværende. Hendes hænder er magiske. Tak, kære Lisa

Mette J.

Fik en dejlig behandling ved søde Lisa, som er rigtig god til at give sig tid til sine kunder. Hun er god til at forklare hvad hun gør, så det giver mening. Klar anbefaling

Sine A.

Stort ros og taknemlighed

Lisa er så fantastisk med alle hendes behandlinger Jeg føler mig så tryg og i gode hænder

Anne Sofie M.