Massage

Jeg tilbyder flere forskellige slags massage:

  • Fysiurgisk –  en dybdegående massage, hvor vi arbejder på og løsner i specifikke problemområder (fx. ryg/nakke, nakke/skuldre, nedre ryg/ben – det vælger du). Hvis du ønsker det, kan denne massage kan bruges forebyggende og kan desuden kombineres med triggerpunkt-akupunktur.

  • Terapeutisk – en blid og effektiv helkropsmassage,  der lindrer smerte og øger blodcirkulationen og afhjælper stress – inkl. let ansigtsmassage.

  • Stress-less – en fantastisk effektiv, terapeutisk helkropsmassage (inkl. ansigtsmassage), der kombineres med specifikke akupunktur-punkter, hvorved kroppen hjælpes til selv at forsøge at genfinde sin naturlige balance, såvel fysisk som energimæssigt. Desuden aktiveres punkter, som hjælper krop/sind til komme ned i en nærmest en meditativ, afslappet tilstand. OBS! Der bruges ikke nåle til denne behandling, men akupressur (hvor man bruger fingrene i stedet for nåle)

I alle tilfælde får din krop det bedre, så dit humør påvirkes i en positiv retning og dermed får du mere modstandskraft overfor de ydre påvirkning, vi oplever i vores liv.

afslappendestemning